27 may. 2015

HEM ARRIBAT AL FINAL D'AQUEST CURS PER LA BIBLIOTECA I EL RACÓ DEL CONTE

        Com cada curs, en acabar el mes de maig tanquem la biblioteca de l'escola, és el moment per endreçar-la a fons, fer neteja i preparar-la per un nou curs escolar.

         També a finals de maig es recullen les bosses i les carpetes viatgeres, que son una part molt important del nostre pla lector, es revisen, es renoven els elements fets malbé per l'ús i queden preparades per fer-les servir el curs següent.

           I el racó del conte es tanca, i tots els membres de la comissió del Racó, es posen a pensar quins contes explicaran el curs següent, perquè això d'explicar contes crea addicció. Quan arribi setembre, es tornaran a reunir i programaran amb moltes ganes el primer trimestre, d'un nou curs del Racó.

Abans d'acomiadar-nos i desitjar-vos a tots i totes un molt bon estiu, unes imatges, d'alguns del moments d'aquest mes de maig...

     La Núria Rodríguez amb la Telma

El Fèlix i els seus contes musicalsI fa unes hores els nois i noies de cinquè representaven tres contes, no tenim imatges de tots, però si un petit tast...Des d'aquí gràcies als pares i mares, també als mestres que expliquen contes o es queden per obrir i tancar el Racó dimecres rere dimecres. Però sobretot gràcies a un públic fidel que dimecres a dimecres dona sentit a aquest espai, l'espai del  
RACÓ DEL CONTE
GRÀCIES A VOSALTRES...
I ARA SI... BON ESTIU!

1 comentario:

  1. Gràcies a tu Gloria per les teves hores de dedicació, la teva implicació com a mestra i tot el que ens ensenyes cada dia com a persona.
    Elena

    ResponderEliminar